lørdag 10. desember 2011

Dyr ombord
Den beste måten å introdusere kjæledyret ditt til båtlivet er å tilbringe litt tid sammen på båten når den er bundet opp til kaien. Noen dyr har en medfødt frykt for vannet og vil aldri være komfortabel på en båt. Hvis kjæledyret skjelver ved siden av vann, kan det hende du må forlate ham eller henne hjem når du går båtliv.

Men hvis kjæledyret virker komfortable på båten da sikret på kaien, kan lyden av motorene drive dem nøtter. Før du forlater kaien, test dette ved å kjøre motorene. Dyr hører et bredere spekter av lyder enn mennesker gjør, og kan være mer følsomme for motor støy enn du er.

Hvis alt går bra, planlegger en kort cruise å introdusere kjæledyret ditt til bevegelse av en båt underveis. Dyr kan bli sjøsyk, akkurat som mennesker gjør. Være på vakt for tegn på tretthet, klossethet eller desorientering.

Når ombord, sørg for ditt kjæledyr har sin egen redningsvest. Disse er tilgjengelige fra marine butikker og dyrebutikker ligger i båtlivet områder. Selv hvis kjæledyret kan svømme, kan et plutselig dunk i vannet være så skremmende eller uventet at ditt kjæledyr får panikk. Også ta med et bånd i tilfelle du trenger for å holde ditt kjæledyr. Vår hund elsker vann og båtliv, men han blir et angrep hunden dersom pelicans land i nærheten. Du vet aldri hvilke nye opplevelser du og kjæledyret ditt vil møte på vannet - være på den sikre siden.

Pass på at det ikke er farlig eller farlige stoffer innenfor nysgjerrig kjæledyret rekkevidde. Nosy kjæledyr i fiskeutstyr katastrofe! I en dyrebutikk, prøve å finne en visir eller brimmed cap for å beskytte kjæledyret øyne fra skarpt sollys - hvis kjæledyret vil ha det.

Sørg alltid for ditt kjæledyr har et skyggefullt sted på båten for å slippe unna sol og varme og rikelig med friskt vann fra hjemmet for hele cruiset. Katter og hunder absorberer varme gjennom føttene, også - beskytte dem fra varme dekk overflater.

Hunder og katter ikke svette - pesende er den viktigste middel for å bli kvitt overflødig varme for hunder og katter. Men med varmen går også vannet fra fuktet utåndet luft. Dette er grunnen til ekstra vann er nødvendig. Overdreven pesende og siklende, og unormalt rask puls, er faresignalene for at ditt kjæledyr kan lide av heteslag. Umiddelbar behandling, i form av dyppe ditt dyr i vann, er anbefalt av ASPCA.

Ved å bruke litt sunn fornuft, kan du og ditt kjæledyr har en flott tid båtliv. Jeg leste nylig en historie om en dykke hund - hvem vet hva nye talenter du kan oppdage i ditt kjæledyr.

Husk, hvis du planlegger å driste seg til utenlandske havner med ditt kjæledyr om bord, sjekk regelverket på forhånd. Mange land har karantene / helse lover som gjelder for "fremmed" dyr.

Les mer:
Alt du trenger å vite om drivstoff sikkerhet.
Bakgrunnen for SOS-signalet.
Dette må du vite om bølger.
Derfor må du huske flytevest.
Skal du ha med deg barn i båten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar