mandag 26. mars 2012

9 tips for å selge båten din raskt

#1 Få smart kunnskap om beste tiden å selge båten din: Høres dette rart for deg? Å ha smart kunnskap om de riktige sesongene før du selger båten din vil øke bunnlinjen. Som et eksempel, de fleste båt kjøpere knapt åpne sin lommebok for båt under eller midt på vinteren.

Unngå å selge på veldig kalde sesonger med mindre du ønsker å selge til en lav pris. På den annen side, kan du få den beste prisen for din båt akkurat når båtsesongen starter. Dette er en smart markedsføring flytte, fordi mange mennesker er alltid ute etter å kjøpe en båt da. Bortsett fra det faktum at du vil sannsynligvis selge båten for god pris, vil du unngå mye av markedsføringen kostnad som du ville bruke i vintermånedene.

#2 Hva er markedet villig til å betale? Finn ut verdien av båten din! Det neste punktet er å finne en best mulig pris en gjennomsnittlig kjøperen er villig til å betale for din båt. Hvordan kan du oppnå dette?

For det første undersøke båtens verdi, ved å få råd og takster fra kompetent båt salg profesjonelle.

Men hvis du ikke ønsker å betale en profesjonell, så sjekk med marine blå bokført verdi. Bare endre prisen forutsetter at tilbehøret pluss avskrivninger for båten. Hvis du legger til noen nye tilbehør eller noen resurfacing som tepper, sørg for å beregne det og alle de Båtutstyrskatalogen at du kommer til å gi med båten.

#3 Studer dine konkurrenter. Husk alltid du er ikke alene i spillet. Det er mange konkurrenter, akkurat som noen båt kjøpere kan velge å kjøpe en ny båt i stedet for å kjøpe din.

Derfor må du sette en meget konkurransedyktig pris basert på funksjoner som potensielle kjøpere kan virkelig ønsker. For eksempel, hvis du finner ut at mange liknende båter (både gamle og nye modeller) mangler visse funksjoner som radio, GPS, ekkolodd, kan du legge dem til din egen båt og la potensielle kjøpere vite dette.

#4 Bruk smarte annonsering teknikker. Viser bare en liten add i en obskur hjørne av en daglig avis kan ikke få deg mange gode spørsmål, hvis noen i det hele tatt. De fleste båtfolk nå bruker Internett til å søke etter sine foretrukne båter. Som et resultat, for å vinne spillet, annonsere båten din ved å vise både profil og fotografier av ulike vinkler av interiør og eksteriør.

Sørg for at bildene er gode utseende kvalitetsbilder, har studier vist at en profil med profesjonelle bilder kommando mer oppmerksomhet og hjelp til å selge en båt raskere nett.

#5 Få en båt megler. Ikke alle kan stå rigor av å vise båter til potensielle kunder og svare på deres spørsmål. Hvorfor ikke kontakte en megler for å gjøre den "skitne jobben» for deg? Forskjellen er 10% eller 15% provisjon megleren tjener - men han vil få jobben gjort veldig fort og uten noen problemer for deg.

Men insisterer å vite hvilke metoder som megleren vil bruke til å annonsere din båt. Det beste medium er å bruke Internett, slik som å tiltrekke seg en stor andel av kjøperne så fort som overhodet mulig.

#6 Vær tålmodig. Dømme etter normale standarder, må du vente i tre til seks måneder å selge båten. Så hvis du ønsker å annonsere det selv, starte tidlig og vise på nettsteder hvor notering er tillatt i flere måneder. Men med litt flaks, vil du selge båten din før.

#7 Båtfolk elsker rene båter. Bortsett fra å legge til nye funksjoner, må du rengjøre båten din veldig godt. Bruk såpevann og en håndfull DAB, begynne å vaske fra utsiden til interiøret. Rengjør båten for all mugg og fjern rustne flekker. Alt må være grundig rengjort og erstattet tilbake ordentlig etter at de er helt tørket opp. Jeg oppfordrer gjør du dette før du legger til nye funksjoner og annonsere deg båt for salg.

Pass på at lagring er rengjort og organisert og bli kvitt noen lukt fra innsiden. Dette bør gjøres ved rengjøring av båten. Men mange går glipp av denne viktige aspektet. Bortsett fra rengjøring og utskifting rustne og lekker klemmer og slanger, sikre ovnen, puter og kjøleskap er alt i orden. Også fjerne hvert element fra oppbevaringsrom for å unngå å gi kjøperne feil inntrykk av at båten lagring er utilstrekkelig.

#8 Ikke være rigid på prising. Det er godt å selge den beste prisen, men la kundene dine interesser være øverst. Sett deg selv i skoene sine og spør deg selv dette spørsmålet: "Hvis jeg kjøper denne båten, hva vil spesialtilbud lett svaie mine interesser å kjøpe denne båten i stedet for andre båter som ligner?"

#9 Vurdere å gjøre en undersøkelse. Etter å ha vurdert alle tips som vil hjelpe deg å selge båten raskt, likevel vil det være fåfengt å få masse potensielle kjøpere kommer for å sjekke båten, deres sinn klar til å utstede en sjekk - men de stoppet fordi noe "dårlig" var oppdaget: Kjøperen oppdaget båten ikke er i den beste stand!

De fleste ganger denne er utenfor kompetansen til båteier. Så for å unngå skuffelse, gjøre en undersøkelse for å fastslå stand på båten før notering. Survey kostnadene i regionen på $ 10 per lineær fot, noe som betyr at en 20ft vil koste 200 dollar.

Hvis undersøkelsen returnerer en friskmelding, kan du også bruke den til å dingle en søt gulrot før kjøperne å få bedre pris.

Godt salg!

Se også:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar