fredag 16. desember 2011

Fiske charterturer - Den perfekte utflukten for familien
Fisking er en veldig populær fritidsaktivitet i hele verden, og havfiske er intet unntak. Det kan være en god aktivitet for familien å gjøre sammen, og er en flott måte å skape minner som vil vare livet ut. Lær å lage en tur som dette en realitet for deg.

Havfiske charter gi en sjanse til å fange en rekke av fisk, spesielt sammenlignet med innsjøer eller elver, herunder havabbor, Marlin og sverdfisk. Overraskelse ikke vite hva som er å dra i den andre enden av stangen er en del av spenningen med denne spesielle sporten. Hvis båten er ute på åpent hav uten land i sikte, legger dette bare spenningen og tilfredsstillelsen du kan motta fra denne aktiviteten. Ikke la det faktum at du aldri har fisket før stoppe deg fra å gå på tur som dette, som nybegynnere er sikkert velkommen til å prøve sin hånd på den. Faktisk, mange sportsfiskere er meget lidenskapelig om sin idrett og ønsker å se sin popularitet vokser med hver generasjon.

Kapteinen viktigste jobb er å transportere deg trygt til der fisken er, hvoretter resten er opp til deg. Derfor, før du bestiller turen, sørg for kapteinen er fullt forsikret og lisensiert av både US Coast Guard og spillet Department of State hans. Din charter utleie vil vanligvis vare fra daggry til tidlig ettermiddag, som er prime time for å fange fisk. Du må være i besittelse av en lisens for å fiske, som du kan kjøpe på forhånd online eller ved marinaen før du drar på tur. Den gjennomsnittlige kostnaden for en lisens er ca $ 10, og en lisens for hele sesongen er tilgjengelig for kjøp på rundt 60 dollar. Men noen selskaper inkluderer en lisens i den totale kostnaden for leie, så sjekk med kapteinen før du kjøper en selv.

Priser for å chartre en båt variere avhengig av antall personer i partiet, men planlegger å tilbringe alt fra $ 500 til $ 800 for deg selv og to eller tre venner eller familiemedlemmer. Større grupper kan også bli innkvartert, selv om forhåndsvarsling er påkrevd, og selvfølgelig, vil dette koste deg mer. Mange selskaper tilbyr også overnattet et komponent til pakker for fiske charterturer slik at du kan nyte fasilitetene til et landbasert hotellet så vel mens du er på ferie. Forvent pakken til å inkludere kostnaden av gass og olje for turen samt is, takle, stenger og sneller, drikke, og anlegg for rensing og pakking hva du fange. Du bør også forvente at båten være utstyrt med GPS og satellitt værsystemer, og en VHF-radio for å sikre sikkerheten til passasjerene.

Enten du er en erfaren fisker eller har aldri tidligere plukket opp en stang og snelle, kan fiske charterturer være den perfekte ferie for deg og din familie. Med litt forskning, kan du være på de syv hav på kort tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar