tirsdag 29. november 2011

Hvordan få båtførerbeviset i USA


Hvis du har planer om å bli kaptein på egen båt og bruke den til charter operasjoner, må du være lisensiert av United States Coast Guard (USCG). Hvis du planlegger å bruke båten bare til rekreasjonsformål, er en lisens ikke nødvendig. De fleste båtfolk søker en kaptein lisens får Operatør av Uninspected passasjerskip (OUPV) lisens, som tillater kapteiner til å chartre en båt opp til 100 tonn og bære opptil seks passasjerer. Denne lisensen kan oppgraderes til å omfatte større båter med flere passasjerer med noen ekstra krav.
  1. For å få en OUPV lisens, må du ha minst 360 dager av "sjø service," 90 dager som må være i fjor. Dette kan inkludere erfaring etter 13 år, men halvparten av de nødvendige dagene må være ervervet etter fylte 16 år. For å få en lisens, men må du være 18 år eller eldre.
  2. Ta båtfolk kurs og bestå testen ved en Marine Safety Office-Regional Examination Center. Den USCG vil teste potensielle båt kapteiner på emner, inkludert tidevann, livbåter, radiokommunikasjon, sjøkart og sikkerhet. Online kurs kan forberede deg på denne testen, som kan USCG-godkjente kurs over hele USA. Elementer på undersøkelsen kan oppfylles gjennom en vellykket gjennomføring av godkjente Coast Guard kurs. (Se Resources.) Du må også være HLR og førstehjelp sertifisert.
  3. Komplett andre krav. Du trenger å bli testet for narkotika, har en fysisk, ta en synsundersøkelse, har tre referanser og få fingerprinted. Besøk USCG nettsiden for mer informasjon. (Se Resources.) For eksempel kan du laste ned den medisinske eksamen form, bestå en fysisk eksamen og har legen, legens assistent eller sykepleier utøveren fylle ut og signere skjemaet for å oppfylle dette programmet kravet.
  4. Fyll ut og send inn søknaden. Last ned USCG søknad om OUPV License. (Se Resources.) Du trenger ditt Social Security Number, og alle former fullført. Du kan også søke om master-lisens, men dette vil kreve en inspeksjon av fartøyet av Coast Guard. Og du kan søke om en lisens som tillater en høyere passasjerkapasitet og høyere båt tonnasje, men det er mer nødvendig havet timer og kurs, i tillegg til et minimum alder av 21 og amerikansk statsborgerskap.

Skal du på båtferie til Frankrike? Les mer her om båtførerbevis i Frankrike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar