lørdag 3. desember 2011

Båtferie i Frankrike
Trenger man båtførerbevis?
Nei, båtførerbeviset ikke nødvendig. I Frankrike , gjør lovgivningen ikke krever at du har en tillatelse for båter mindre eller lik 15 meter i lengde og hvis hastigheten ikke overstiger 12km / h. Alle båtene respektere disse to kriterier: de er utstyrt med styrt motorer, som ikke forstyrrer navigasjon, vel vitende om at høyeste tillatte hastighet på kanalene er 6 til 8 km / t, (vær forsiktig: hvis du leier en båt av 13 meter , pluss et basseng , vil den totale lengden overstige 15 meter, og da vil du trenger et båtførerbevis for fritidsbåter).

Er det dyrt å ha båtferie i Frankrike?
Bortsett fra forbruksmateriell (oljer, diesel, gass ...) som du må betale i slutten av toktet (mellom 20 og 40 € per dag), båtliv helligdager er all inclusive, uten "tilfeldige utgifter".
Du kan spise om bord, eller ha en piknik. De viktigste aktivitetene er gratis: 4 til 5 timer navigasjon per dag, gå en tur, sykle på towpaths, fiske, bading, utforsking av landsbyene du passerer besøk ... i motsetning til "ferie klubber" der de fleste av aktivitetene belastes. I motsetning til vinterferien, er det ingen leie eller ekstra kostnader (skiheis): passerer gjennom en lås er gratis, kan du stoppe hvor du vil (gratis) eller i en havn av ditt valg (lavpris).
I motsetning Søn destinasjoner, er de oppgitte priser for båt-rett og slett dele totalkostnaden med antall personer om bord og døm selv hva god verdi det er.

Er det trygt å ta med barn på båtferie?
Alle kanalbåtene er utstyrt med forover og bakover prekestoler, rekkverk og rekkverk (ulikt alt annet i markedet). Ingen trapper for små barn. Den aktre Terrassen er beskyttet av en balkong i polyester, ca 1 meter høy. Fra salongen eller fra innsiden styreplassen, vil du ha utsikt til terrasse på baksiden (Rear skyve bilde vinduet), og du kan se over barna leker på terrassen, på hagebordet.
Likevel anbefaler vi deg å gjøre dem bære en redningsvest til alle tider. Redningsvester (0 til 30 kilo) tilbys på baser og er obligatorisk for barn. For små barn, kan det være best å ta sitt eget armbånd som er enklere å bruke i sommersesongen.

Skal du på båtferie til USA? Les mer her om båtførerbevis i USA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar