torsdag 13. september 2012

5 ting å huske på ved valg av gummibåt
Det er et stort utvalg av gode oppblåsbare båter tilgjengelig i disse dager, vil du få ganske forvirret hvis du prøver å velge en. Hvis du kjøper feil ett så du er usannsynlig å få det beste ut av det. Bruk følgende tips for å velge den best mulige ett:

- Velg båten etter sin hensikt. Dinghys er de minste oppblåsbare båter og rommer motorer på rundt 2 hk. De er perfekt hvis du trenger å bruke den med seilbåt din. Hvis du har en større båt så bør du kjøpe en rulle opp hoppeslott. Disse båtene har kjøl og har større motorer. Hvis du er ute etter noe som vil vare lenger så kjøpe en stiv oppblåsbar båt. Gummibåter med tre dekk er det perfekte valget hvis du planlegger å bruke båten for å fiske. Vekten av tre dekk gir denne båten mye ønsket stabilitet.

- Båten skal være svært enkel å montere og demontere. Du bør være i stand til å bruke det på svært kort varsel om nødvendig. Du absolutt ikke ønsker å kaste bort tid sliter med oppblåsbare når du kan være ute på vannet i stedet.

- Sjekk om det kommer sammen med alt nødvendig tilbehør. Du trenger årer, fotpumpe og en bærebag sammen med oppblåsbar båt. Hvis det kommer sammen med en PVC Patches reparasjonssett inkludert PVC Lim så vil det være en ekstra fordel for deg. Dersom båten ikke kommer med disse tingene vil du nødt til å bruke penger til å kjøpe dem fordi det er viktig å eie dem.

- Den oppblåsbare skal være laget av meget høy kvalitet. Pass på å sjekke at produsentene bruker høy kvalitet PVC i sin konstruksjon fordi dette vil sikre at du ikke står overfor noen problemer når du bruker den. Tross alt, er din sikkerhet (og dine venner og familiemedlemmer) på spill når du bruker båten.

- Båten bør komme med en skikkelig garanti. Du bør være i stand til å få det reparert uten å bruke noen penger i det minste i løpet av de første årene av å kjøpe den. Det ville være best hvis du har enkel tilgang til en tjeneste som ligger like ved.

Pass på å se på mange forskjellige typer oppblåsbare båter før du bruker pengene dine på en bestemt en. Bare da vil du være helt fornøyd med valget ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar