torsdag 22. desember 2011


Tilbringe tid flytende i vannet i en vakker husbåten er en veldig beroligende og opplevelse for livet. Den vakre utsikten, fredelige omgivelser, awesome akvatisk flora og fauna gjør det til et magisk og minneverdig ferie eller en avslappende ettermiddag. Cruising på vassdrag er en av de beste måtene å se kysten, country side. Dette er bare mulig på en båttur.

Med båt ansette hvem som helst kan
  • Gled deg over i en båt med familie eller venner og gjøre ferien til en uforglemmelig opplevelse.
  • Fisk, lese en bok i en avslappet stemning eller meditere i midten av stranden for stress relief.
  • Nyt og opplev den uberørte farvann.
  • Relish øyeblikkene og nyte komforten av hjemmet i huset båter.

båt ansette tilbyr Grand Tours på vannlevende ekspedisjon dermed bringe live de mest pittoreske stedene. båt ansette i Australia vil gi deg rolig nytelse opplevelser. Med båt ansette kan du leie en båt for en dag eller for noen få uker. Tid brukt i Australia båt ansette turer er behagelig gledelig.

båt ansette i Australia krever ikke en båt lisens. Bare en orientering om driften av fartøyet og en kort cruise vil gjøre noen komfortabel. Detaljert drift håndboken er også tilgjengelig om bord i tillegg til dette. I dag er de fleste av båtene er GPS-sporing aktivert for passasjerens sikkerhet og bekvemmelighet. Gjennom den australske bukter er det også flere offentlige fortøyning fasiliteter for din bekvemmelighet.

Gunyah strand, Refuge Bay og amerikanske Bay, Jerusalem Bay, Yeomans Bay, kull og Candle creek er noen bukter hvor du kan nyte din båt ansette i Australia.

Når du gjør båten ansettelser i Australia, vil du få standardiserte fartøy fra 2 køyer til 10 plasser avhengig budsjettet og komfort som kreves. Alle fartøy inneholder selvforsynt servise, toalettsaker, puter, varmt / kaldt vann, dusj, kjøleskap, griller, topper, førstehjelpsutstyr og kart for å nevne noen.

båt ansette i Australia har visse normer. Dyr, skytevåpen, stearinlys, bærbare griller er strengt forbudt for passasjerens sikkerhet og helsemessige årsaker, er huset båter kjører som en leie fartøy strengt forbudt om natten av samme grunner.

Nyt ferien flytende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar