lørdag 24. desember 2011

Seremoni for Omdøpe båten din
Alle vet at døpe båten vil bringe noe annet enn uflaks og gjøre din båtopplevelse noe som du vil ønske å glemme. Men hva skjer når, etter måneder med leting, finner du din drømmeren med et navn som du bare ikke kan leve med. For eksempel var min første kjærlighet en 28-fots Alden med de vakreste linjene jeg noensinne hadde sett. Hun ble utnevnt forræderske. Hvordan kunne alt dette grasiøse bli kalt sviker av tillit? Vel, jeg aldri kjøpte henne, men jeg ofte tenkt at hvis jeg hadde, ville jeg ha omdøpt henne Magic, etter min kone.

Endre navn på en båt er, selvfølgelig, ikke noe gjøres lett. Siden begynnelsen av tid, har seilere sverget på at det er uheldig skip og uheldigste skip av alle er de som har trosset gudene og endret navnene sine. Så, er det en måte å endre et navn og ikke pådra seg vreden til de guder som regel elementene? Ja, Virginia, er det.

Ifølge legenden, er hver og fartøy registrert av navn i Ledger of the Deep, og er kjent for personlig til Poseidon eller Neptun, guden for havet. Det er logisk derfor, hvis vi ønsker å endre navnet på båten vår, er det første vi må gjøre for å rense sitt navn fra Ledger of the Deep og fra Poseidon minne.
Dette er en engasjert prosess som begynner med fjerning eller utslettelse av alle spor av båtens nåværende identitet. Dette er viktig og må gjøres grundig.

Jeg en gang gikk gjennom seremonien etter at eieren hadde forsikret meg om at hver referanse til båten sin gamle navn var blitt renset fra henne. Et par uker senere, oppdaget han at han hadde gått glipp av en falmet navn på hennes flytende nøkkelring. Jeg rådet ham til å starte på nytt, kanskje med litt ekstra drikkofferet for hersker over havet. Dessverre falt han.

Siden da har båten hans ble truffet av lynet, fikk motoren ødelagt av inntrengning av havet, blitt skadet av kollisjonen, og til slutt senket! Det lønner seg å være grundig.

I spyle båten, er det akseptabelt å bruke White-Out eller noen lignende sletting væske å kvitte seg med båtens navn fra loggbøkene, motor og vedlikehold poster osv., men det er mye lettere å bare fjerne det dokumentet fra båten og start på nytt. Ikke glem livet ringene og spesielt akterspeilet og fremover navn boards.

Ikke under noen omstendigheter bære ombord ethvert element bærer båtens nye navn til sletting og døpe seremonier har blitt gjennomført!

Når du er sikker hver referanse til hennes gamle navn har blitt fjernet fra henne, er alt som er igjen å gjøre for å forberede en metall tag med det gamle navnet skrevet på den i vannløselig blekk. Du vil også trenge en flaske rimelig god Champagne. Plain gamle musserende vin vil ikke klippe den. Siden dette er en lykkebringende anledning, er det en god tid for å invitere dine venner til å vitne og til fest. Begynn med å påkalle navnet hersker dyp som følger:

Oh mektige og store hersker over sjøer og hav, som alle skip og vi som selskap på din enorme Domenet er pålagt å betale hyllest, bønnfaller deg i nåde for å kvitte for all tid fra dine poster og erindring navnet (her setter du inn gamle navnet på fartøyet) som har opphørt å være en enhet i ditt rike. Som bevis på dette, sender vi denne ingot bærer hennes navn for å bli ødelagt gjennom fullmakter og for alltid bli renset fra sjøen. (På dette punktet er forberedt metall tag droppet fra baugen av båten i sjøen.)

I takknemlig anerkjennelse av din munificence og dispensasjon, tilbyr vi disse hygget til din majestet og din domstol. (Hell minst halvparten av flaske Champagne i sjøen fra øst til vest. Resten kan være passert blant dine gjester.

Det er vanlig at døpe seremonien som skal utføres umiddelbart etter sletting seremonien, selv om det kan gjøres når som helst etter at sletting seremonien. For denne delen av forhandlingene, vil du trenge mer Champagne, mye mer fordi du har noen flere guder å appease.Begin den nytt navn ved igjen å ringe Poseidon som følger:

Oh mektige og store hersker over sjøer og hav, som alle skip og vi som selskap på din enorme Domenet er pålagt å betale hyllest, bønnfaller deg i nåde for å ta til dine poster og erindring dette verdige fartøy heretter, og for all tid kjente as (Her setter det nye navnet du har valgt), vokter henne med dine mektige arm og Trident og sikre henne for sikker og rask passasje gjennom hennes reiser innen riket ditt.

I takknemlighet for din munificence, dispensasjon og til ære for storhet din, tilbyr vi disse hygget til din majestet og din domstol. (På dette punktet, en flaske Champagne, mindre ett glass for master og ett glass for styrmannen er helles i sjøen fra vest til øst.)

Det neste trinnet i døpe seremonien er å tilfredsstille gudene i vinden. Dette vil forsikre deg om rettferdig vind og glatt hav. Fordi de fire vindene er brødre, er det tillatt å kalle dem alle samtidig, men under seremonien, du må håndtere hver med navn. Begynn på denne måten:

Å mektige herskere av vinden, gjennom hvis vår makt skrøpelige fartøyer traversere vill og ansiktsløse dyp, bønnfaller vi deg til å gi denne verdige fartøy (Sett båtens nye navn) fordelene og gledene ved skuddpremie, noe som sikrer oss av din milde tjeneste iht til våre behov (Facing nord, helle en generøs drikkofferet av Champagne til en Champagne fløyte og slenge til North som du messe:). Flott Boreas, opphøyet hersker of the North Wind, gi oss tillatelse til å bruke dine mektige krefter i jakten på vår lovlig bestrebelser, aldri sparte oss den overveldende svøpe din frigid pusten (mot vest, hell den samme mengden Champagne og kaste til Vesten, mens intoning:). Flott Zephyrus, opphøyet hersker West Wind, gi oss tillatelse til å bruke din mektige krefter i jakten på våre lovlig bestrebelser, aldri sparte oss den overveldende svøpe din vill pusten. (vendt øst, gjenta og kaste mot øst.) Flott Eurus, opphøyet hersker av East Wind, gi oss tillatelse til å bruke dine mektige krefter i jakten på våre lovlig bestrebelser, helt sparte oss den overveldende svøpe din mektige pusten.

(Mot sør, gjenta, kastet i sør.) Flott Notus, opphøyet hersker over Sør Wind, gi oss tillatelse til å bruke dine mektige krefter i jakten på våre lovlig bestrebelser, aldri sparte oss den overveldende svøpe din skålding pusten.

Selvfølgelig vil enhver champagne gjenstående være begynnelsen på en passende feiring til ære for anledningen.

Når seremonien er avsluttet, kan du ta ombord alle elementene bærer det nye navnet på fartøyet. Hvis du må planlegge maleri av det nye navnet på hekken før seremonien, være at navnet er ikke avslørt før seremonien er ferdig. Det kan være dekket med flaggduk eller annet egnet materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar