mandag 19. desember 2011

Rib Båter ideelt for forretninger og fornøyelse


Ekte er det nå mange flere store elva cruising båter lik Paris 'Bateaux Mouches men i mellom disse brede passasjer fartøy kan nå ses et økende antall av stive oppblåsbare båter eller RIB. Disse kan veve raskt rundt vannveien unngå eventuelle hindringer og andre mindre manøvreringsdyktig håndverket. De kan også bære et stort antall mennesker i forhold til sin størrelse, og gi rimelig komfort i hakkete forhold.
RIB sikkert synes å ha vunnet popularitet med elven politiet som kan sees darting rundt mye raskere enn sine kolleger i tyngre tradisjonelle trebåtene med innenbords motorer. Dessuten er det interessant å merke seg at turistene kan nå ta elva turer i RIB courtesy of operatører som London RIB Voyages som starter fra London Eye.

Økningen i populariteten av RIB-båter i hovedstaden speilene lignende vekst i resten av landet. Den RNLI var en av de første institusjonene å adoptere fartøyet og forblir entusiastiske brukere. Men det er privatpersoner i fritidsmarkedet som er å drive salg av britiske RIB både i Storbritannia og utenlands. For de som allerede eier ett eller har seilt i andres, er det ikke vanskelig å se hvorfor.

Med sin nye aluminium skrog, de er lette og enkle å håndtere noe som gjør dem ideelle for bruk som anbud eller for enkel lansering der det ikke slipp. Små lurer på hvorfor de er så populært med entusiaster som en all-formål Runabout.

En ting å huske på er at RIB-båter som en rekke andre små drevet håndverk, er gjenstand til å være svært følsom for vektfordeling. Trim, et ord som brukes for å beskrive vinkelen eller holdning av et håndverk når i gang, er sterkt påvirket av vekt og dens utbredelse. Det sier seg selv, at en feil balansert håndverket vil opptre i en utilfredsstillende, og kanskje under ekstreme omstendigheter, sjøudyktig mote. En godt balansert rib båt er en nytelse å kjøre, vil det se etter mannskapet sitt og få deres tillit, og i det lange løp, kan det også redde sin eier unødvendig utgift, som ikke kan bli dårlig!

Alle bør ha mulighet til å prøve en ut minst en gang, og det er hyggelig å se en stor britisk produsent, Ribeye av Dartmouth, og tilbyr en prøve før du kjøper ordningen gjøre det mulig å smake på herlighetene av RIB eierskap på ulike steder rundt om i Storbritannia.

Kanskje den beste egenskap av dagens RIB-båter i denne aldersgruppen av nøysomhet er selvsagt kostnadene sammenlignet med tradisjonell speedbåter tilbyr lignende ytelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar