torsdag 15. desember 2011

Hvordan kjøpe en båt uten å bli brent!
Hva er den beste typen båt for å kjøpe? Vel, er 'best' en av de 'relative' ord. 75% eller 80% av båter på markedet i dag er neglisjert. Den gjennomsnittlige Joe (eller Jo-ann) forutsetter et strøk maling eller polish vil gjenopprette den, FEIL! La oss snakke om et forsømt yacht.

De fleste første båt er i $ 20,000 til $ 50,000 rekkevidde. Kjøpe feil powerboat kan koste deg big time senere. Feil seilbåt samme.

En kollapser rigg kan sette deg i Dire fare, så du må re-rigg det og steg masten og overhale det og også erstatte halyards, sier $ 5000. Du kan satse fordi båten vil være i gjennomsnitt 15 til 20 år gammel, vil seilene må byttes, minst en Main og en Jib eller Genova. Si $ 3500 så er det motor / s.

Nå er det eller de kan høres OK for deg nå, men oddsen er en gang i de første par årene vil det sannsynligvis dø. En annen $ 5000 til $ 10,000.

Så vi har skroget, som, etter som tiden går vil se styggere og styggere for deg til det punktet hvor du ønsker å bruke mer penger til å restaurere det.

Så er det crappy ledninger, er putene slitt ut, tømmer-arbeidet er scuffed og byssa og hode stinker.

Trenger jeg går på? Betyr dette rimelig beskriver de siste båtene du har sett på, (sjekk med partneren din før du svarer!)

Høres deprimerende gjør det ikke, fortvil ikke, bare følge noen fornuftige råd og du vil være ute på vannet i den nye båten, seiling eller cruising med nye venner og ha en ball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar