torsdag 24. november 2011

Topp Nybegynner feil
Vi er raskt nærmer båten show sesong, noe som betyr tonnevis av folk kommer til å se på båter, sammenligne modeller og i mange tilfeller gjøre en første gangs investering i egen båt.
Dette er en god ting, som et sterkt marked betyr flere valgmuligheter og bedre produkter for oss alle. Dessverre, de newbies til båtliv verden bringer med seg potensialet for alle slags problemer. Bra at vi har alle fått båt forsikring for å beskytte oss når disse typer problemer satt i.
Hvis du er ny i båtlivet verden og ønsker ikke å komme seg ut på vannet og oppfører seg som en komplett og total newbie, her er noen viktige feil du ønsker å unngå:
  • Ikke vite din egen båt. Du må forstå båten. Du må vite hvordan du skal kontrollere det. Du trenger å vite sine evner og begrensninger. Noen som kan læres bare ved å studere båten, men noe av det må komme via erfaring, så vel.
  • Ikke bruker sikkerhetsutstyr. Ikke å ha nok redningsvester for hver passasjer på båten din, eller ikke å ha dem på et tilgjengelig sted er et problem. Ideelt sett skal du ha på redningsvest når du er båtliv. Når du velger den rette redningsvest for ramme inn og bruk den mens du er ute, du dramatisk øke sjansene dine for å overleve en ulykke. Den ledende dødsårsaken når det gjelder båtulykker er drukning, og en redningsvest hindrer det.
  • Ikke innlevering flyte plan. Du må sørge for at du filen et flyte plan før du forlater dokken. Hvis noe skjer med deg, ønsker du redningsmenn å vite hvor du skal lete. En rask redning kan bety forskjellen mellom liv og død, og sende inn en flyte plan betyr forskjellen mellom en rask redning og en treg en.
  • Ignorerer Coast Guard sikkerhetsforskrifter. Båter må overholde føderale sikkerhetsforskrifter, som blant annet sikkerhetsutstyr, vekt begrensninger og passasjer problemer.
  • Drikking og båtliv. For noen grunn, drikking og kjøring en båt er mer sosialt akseptabelt enn å drikke og kjøre en bil. Men, drikking og båtliv er like farlig, så bare ikke gjøre det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar