søndag 27. november 2011

9 tips for bedre båtsikkerhet
Du må ha en viss mengde kunnskap og ferdigheter før du effektivt kan administrere din egen båt. Med riktig kunnskap, kan du og dine passasjerer forblir trygg og du kan forhindre skade på båten.

Holde Båten Sikker
  1. Det har vist seg, gang på gang, at jo mer båtliv og mer båtliv sikkerhet utdannelse du kan få under beltet, jo bedre. Selv om det er ingen erstatning for omfattende boater sikkerhet utdanning, kan følgende seks tips hjelpe deg når du lære om båtlivet sikkerhet:
  2. Gjør det til en prioritet å lære om lover og krav i staten, slik som statens lovlige alder og utdanning krav.
  3. Ta et båtliv sikkerhetskurs og praksis båtliv på rolige vannveier før ut til mer trafikk områder.
  4. Aldri, aldri drive en båt etter inntak av alkohol. Selv en liten mengde kan endre din reaksjonstid og beslutningstaking evner.
  5. Bruk alltid en personlig flytevest og krever at passasjerene dine gjøre det samme.
  6. Alltid holde en trygg avstand fra andre båter. Husk at er tar mye lengre tid å stoppe en personlig båt enn det gjør et motorkjøretøy.
  7. Aldri overstige maksimal innkvartering nummer for passasjerer, og sørg for alle passasjerer forstår - og respekterer - grunnleggende båtliv sikkerhet.
  8. I tillegg til å praktisere båtliv sikkerhet og gjør et poeng å utdanne deg selv på alle aspekter av drift en personlig båt, er det også viktig å sikre en helhetlig båt forsikring.
  9. Nøye lese og forstå din båt forsikring slik at du kan forsikre deg om at du er fullt dekket i tilfelle av en båtulykke. Kjøp av en båt forsikring bør tas like alvorlig som din automatisk forsikring, som det er behov for å dekke deg selv, dine passasjerer, andre vannjet og andre båtfolk.
  10. Båtliv sikkerhet er nummer én viktig faktor å vurdere før du tar dine personlige båt ut på vannet. Og husk: du kan nyte båtlivet og likevel opprettholde båt sikkerhet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar